OM/ABOUT LITTLE PERKY

Little perky  barnklädesmärke startades i Helsingfors 2009. 


Little perky vill genom kreativt tänkande och skapande vidga världen för barn och vuxna. Vi vill skapa nya möjligheter att leva och se bortom gränser. Vi tror att barn mår bra av att tidigt få bekanta sig med olika färger och strukturer och få en känsla för form, och vill genom vår design förmedla detta. Vi tror att det utvecklar barnets kreativitet och inspirerar till skapande. Vi tycker dessutom att det är modernt och fräscht att erbjuda alla barn tufft, sött, gulligt, rosa och blått, svart eller färgglatt och vill bidra till mångfald och att det blir en självklarhet! 


Miljö och återvinning är viktigt. Så därför satsar vi på snygga fräscha second- hand tyger, ekologiskt och öko-tex märkt i mån av möjlighet. 


Little perky gör sköna och vackra kläder och accessoarer till vardag och fest. Material, mönster och färger är välutvalda, och alla detaljer är genomtänkta. Många av plaggen är helt unika. 


 Little perky clothing brand for children was created in Helsinki 2009.


Little perky make comfortable and beautiful clothes and accessories for everyday life and party. The materials, patterns and colors are carefully chosen. We make clothes in good quality in both vintage and new fabrics. Many of the clothes are unique.


You find more info on our facebook site.


Nina/Johann/Little perky
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...