måndag 8 augusti 2011

HOW TO MAKE A LILAC SOUP


Ta två lila blomkålar...

Take two lilac cauliflower...


en rödlök...

a red onion...


lite örter...

some herbs...


en tesked honung...

a teaspoon of honey...


koka allt med 2 dl grädde...

boil it with 2 dl cream...


blanda till sist en burk creme fraiche

at least mix a can of soured thick cream


Servera med olivolja, timjan....

Serve with olive oil, thyme....


och färskt bröd.

and fresh bread.

You find all little perkys HOW TO´S in the right column (under the favourites)

4 kommentarer:

  1. Läckert! Har aldrig ätit vanlig blomkålsoppa men kanske en lila får bli premiärsoppan.

    SvaraRadera
  2. Jag har aldrig sett lila blomkål, det var nytt! Blev den god?

    SvaraRadera
  3. Den var väldigt god! Smakar antagligen likadant med vit blomkål ;-).

    SvaraRadera
  4. ja det där med lila blomkål var nytt!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...