Efter en vecka med gröt, müssli och åter gröt och müssli till frukost. Och så vardagsmaten...
Skönt med veckoslut, och att kunna njuta av mat (borde alltid vara så, att maten ägnas tid och tanke, men alltid är det inte prioriterat, med dagis- och skolbarn och läxor om kvällarna m.m.)
Så veckoslut är lång morgon med kaffe. Tid att prova laga persikovispgröt. Detta är säkert några av de sista finska jordgubbarna. Små och inte så fina. Men faktiskt söta och goda! Och fredagkväll med frukt doppad i smält choklad.
Yoghurt portioner:
Ta glas och fyll!
I botten: Mintgelé (annan sylt eller honung)
I mitten: Turkisk yoghurt
På toppen: En jordgubbe + en vindruva
After a week with porridge, müssli, porridge müssli.....and then the everyday food making. It´s nice with a weekend, and to enjoy the food and coffee in the mornings. Too make the whipped peach porridge, you have thought about many times before. And I guess it´s the last finnish strawberries. They look ugly and are small, but they are really sweet and tasty. Friday with fruits with melted chocolate.
How to make the yogurt servings:
Take a glass and fill it!
In the bottom: Mint jelly (or some other jelly, jam or honey)
In the middle: Turkish yogurt
On the top: A strawberry and a grape
Jösses, vilka bilder! Mums! :-)
SvaraRadera