måndag 23 maj 2011

LINEN DENIM

Linen denim trousers and Miljoonasydän cap

Byxorna är sydda i lin denim tyg. Linet har en fuktabsorberande egenskap, vilket gör att plagg av lin är svala och behagliga. Materialet lin har en glatt yta, vilket gör att smuts inte fastnar så lätt. D.v.s. egenskaper som lämpar sig utmärkt på plagg för barn som leker ute i försommarvädret.

Trousers in linen denim, a very nice material for kids playing outside.


Miljoonasydän keps i rött med vita hjärtan passar fint till. Miljoonasydän tyget som blev mycket populärt skapades av Arja Mattila år 1971 för Finlayson, och har tryckt upp i över 1 miljon meter!

Kepsen på bilden finns i rött, gult, blått, grönt och brunt (inte bild) i shopen, och Denim linne byxorna hittas också där.

You find the cap in red, yellow, blue, green and brown (no picture) in the shop and you find the Denim linen trousers too in the shop.

2 kommentarer:

  1. Superhärligt set som gör sig bra ihop:) Kan se det på en liten kille eller tjej med en vit t-shirt till...hur coolt som helst!!!

    SvaraRadera
  2. Coola byxor! Och som sagt så passar de lika finfint på tjej som kille. Förstår att de tyget sålt bra, det är ju bara sååå snyggt/läckert/sött ja allt på en gång. Passar till så himla mycket.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...