söndag 6 mars 2011

PIZZA, MÜSSLI & APARTAMENTO

Lördag+pizza

Lördagsgästerna blev bjudna på 4 pizzor med dinkelbotten.
Fyllning 1: getost, parmesan, oliver
Fyllning 2: champinjon, grön paprika, blå mögelost, parmesan, vitlök
Fyllning 3: rökt lax, blå mögelost, parmesan, vitlök, oregano
Fyllning 4: getost, parmesan, vitlök


Müssli

Hemgjord müssli av J.
1 dl Flytande honung/lönnsirap blandas med 1 dl vatten och en matsked olivolja. Blanda ihop det med 1 l speltflingor. Bred ut på en ungsplåt och rosta i ca 20 minuter, 200 grader tills flingorna är gyllenbruna. Viktigt att de inte bränns! Låt svalna och förvara torrt. Kan serveras med t.ex. torkade frukter och naturell youghurt.

Dessutom ett tips på en annorlunda inredningstidning: Apartamento. En tidning inriktad på hem med kreativa och fantasifulla lösningar istället för inriktning på komersiell design.

1 kommentar:

  1. Hej! Nu var det väldigt längesen jag var inne här hos dig, Tror nog att du ändrat om en hel del på sistone! Den där müslin ser krispigt god ut. Mitt sista försök på att göra egen müsli gick inte så bra, den brändes...det är så lätt gjort. Ska nog Prova med lönnsirap som sötning nästa gång :-)

    hej hej

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...