söndag 29 augusti 2010

Little perky Arkiv och sista tävlingschansen!

Detta är sista möjligheten att delta i Önsketävlingen på Little perky! Fram tills kl. 19.00 imorgon är du välkommen delta! I och med tävlingens slut kommer Little perky bloggen att börja ta nya former och omskapas! Men allt gammalt försvinner inte, utan finns kvar i form av arkivet undertill i detta inlägg, där jag även berättar om utvecklingen av Little perky från början tills nu. Det var inte länge sen, men mycket har hänt och förändrats.

Juli-augusti 2009

Little perky startar som blogg.
Barnklädesmärket är nytt och heter Ruusudesign.
Första marknadsförsäljningen.


Septemper-oktober 2009

Höst på ön, stickade mössor och muminskjortor.
Fest.
November-december 2009

Tillverkning av silk screen logon för Ruusudesign (Little perky)
Julgranshundar, Black & White hjärtan, Party balloon & Party car, Baby Robot, Little Mozart.

Januari-februari 2010

Ruusudesign->barnklädesmärket Little perky! Nya snygga logon.
Istidskall vinter och mäktiga istappar inspirerar till Isak byxor och luxerious cat & mouse mössor. Valentine scarves, It´s a baby! vantar. Vitamin C jumpsuit inför våren. Bloggtävling!


Mars-april 2010

Little perky barnkläder säljer vi nu på Lux shop och Ulle dulle dof, specialbeställningar samt på Little perkys hemsida och nya webshop.

Beach 2010

Sommaruppsättning till Lux och Ulle dulle dof. Kaftaner och harmesbyxor. Retro kid kepsar och Kepsutlottning. Kimono kid. Mycket unika plagg.

I Juli tar little perky en inspirerande semester!

Pretty on sunday, höst 2010

Webshopen och websidan utvecklad och förbättrad och ny design. I Pretty on sunday, höst 2010 ingår byxorna Cocoa, Red berry tea och Green tea i stretchig sammets. Nya partyballoon utvecklas. Skjortor, scarfar, smycken kepsar, och mer tillkommer!
Tävling som avslutning på bloggens gamla utformning och början på den nya!

1 kommentar:

  1. Hej! Så fint med en liten tillbakablick på Little Perky. Din blogg är ju lite av en favorit hos mig. Tyvärr hinner jag inte kommentera så mycket som jag velat längre. Jag har helt enkelt inte samma tid som jag hade innan. Men jag följer så gott jag kan och kan bara önska dig/er lycka till med det nya Little Perky. Snart börjar det bli dags att använda mina vantar jag fick av dig. Det börjar bli lite kyligt tidigt på morgonen. De är supersköna! Ha en fin vecka! /Petra

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...